ANKARA / ELMADAĞ - Üçevler Aytekin Keser Ortaokulu

Üçevler Aytekin Keser Ortaokulu

Üçevler Mah. Kartal sk. No8 Elmadağ / ANKARA
Vizyon
Öğrenmenin öğretildiği, öğrenci için sevecen bir okul ortamının sağlandığı, öğrencilerimizi üst öğrenime en iyi şekilde hazırlamak için akademik başarılarını artıran bir kurum olmak. İLKE VE DEĞERLER 1.Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmektedir. 2. Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda yetiştirmeye çalışmak. 3.İnsan hakları evrensel beyannamesi doğrultusunda çocuklarımızı severiz. 4.Okulumuzdaki her öğrenci bizim çocuğumuz olabilirdi. 5.Öğrenciler tüm çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.
Misyon
Hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.
Başarılar
İlçemizde mezunları içerisinden Kaymakam olan tek okuluz. 2022 LGS Mezun 6 Öğrencimizden 1 Fen Lisesi 1 Öğrencimiz Sınavla Öğrenci Alan Anadolu Lisesine yerleşmiştir.
Öğretim Şekli :İlkokul ve Ortaokul aynı binada Normal Eğitim.
Şehiriçi Münibüs
Taşımalı Eğitim Yapılmaktadır.