ANKARA / ELMADAĞ - Üçevler Aytekin Keser Ortaokulu

May

Kütüphaneler Haftası Kapsamında Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve Millet Cami gezimiz düzenlenmiştir.

May

Öğrencilerimiz Uzay Küresi içinde keyifli vakit geçirdiler.

May

"Bir avuç toprak, biraz da suyum ben, neyimle övüneyim işte buyum ben.."Yunus Emre...Okulumuzda çocuklarımızla "Çömlek Atölyesi" etkinliği gerçekleştirdik. Geleneksel Sanatlarımızı yaşayarak öğrenirken hepimize harika bir deneyim oldu...

May

Elmadağ Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 2021-2022 Yılı Okul Sporları Voleybol Turnuvası Küçük Kızlar Üçüncülük Kupasında zafer okulumuzun.

Mrt

Okulumuzda Bilim ve Teknoloji haftası geniş program ile kutlandı. Programa TÜBİTAK Başkanı Prof Dr. Hasan MANDAL, Ak Parti Ankara Mv. Zeynep YILDIZ, Konya Bilim Merkezi Genel Md. Ali ÇETİNKAYA, İl Milli Eğitim Md. Yrd. Mehmet ÇALIŞKAN, İlçe Milli Eğitim Md. Aytaç ÖZEL, Kurum Amirleri, veliler ve öğretmenler katıldı.